Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


November 28

2015.11.28

Kedves Szülők!

 

Az üzenőbe beírtuk, hogy dec. 18-án, pénteken, az utolsó tanítási napon megyünk az Operába, egy látogatói programra, illetve a Mikulásgyárba.

Az Operában bemehetünk olyan helyekre, ahova amúgy civilek nem mehetnek. Pl. jelmeztár, díszletkészítő terem, próbaterem, színpad. A végén pedig jelmezt is lehet próbálni. 

A Mikulásgyárba szeretném, ha mindenki hozna valamilyen apróságot ( nekik kell vinni és BKV-val megyünk.) Nem új dolgot, hanem már kinőtt, vagy megunt játékot, könyvet.

A kirándulás költsége 1800 Ft, de akinek van BKK bérlete, csak 1100 Ft.

Keddre légyszíves hozzátok, mert meg kell venni előre a jegyet.

 

December 12-én, szombaton munkanap. Ezen a napon adventi készülődést tartunk. Ha valaki tud segíteni abban ,hogy otthon süt mézeskalácsot, amit feldíszíthetnek a gyerekek, azt megköszönnénk. 

Senkinek nem kellemes felkelni szombaton és bejönni az iskolába, de ez van.

Nem szeretném, ha csupán kényelmi okokból, na meg lustaságból néhány gyerek jönne csak be ezen a napon. Az elmúlt évben volt rá példa, hogy hasonló napon 7 gyerek jött be. Persze mindent lehet igazolni, de gondoljatok arra, hogy nekünk nagyon kellemetlen, amikor bejön az igazgató és azt látja, hogy szinte nincs is gyerek.

A szorzótáblát nagyon gyakoroljátok, jövő héten vesszük a maradékos osztást. Aki bizonytalan a szorzótáblában, nem fogja tudni a maradékos osztást.

Nyugodtan gyakoroljatok a számítógépen, rengeteg hasznos játék van erre a célra.

A Matematika-szorzás-osztás menübe tettem be új linkeket, ahol sok feladatot találtok.

Jó gyakorlást!

Szép hétvégét!

Ildi n.