Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I.félév vége

2016.01.23

Kedves Szülők!

Elérkezett az I. félév vége, vele együtt pedig a II. félév eleje.

A szülői értekezlet valamikor jan.8-12 között lesz. Pontos napot beírjuk jövő héten az üzenőbe.

A jövő hét kicsit lazább lesz a gyerekeknek, hiszen hétfőn és szerda délután nincs tanítás.

Akik szerda délutánra nem kértek ügyeletet ( Márpedig az osztályból csak egy gyerek kért), azok legyenek kedvesek legkésőbb 1/2 2-ig hazavinni a gyerekeket. Vannak néhányan akik szívesen ráhagynak 1/2 vagy 1 órát ezekre az időkre, mondván, kicsit még játszanak. De nekünk 2-től félévi értekezlet van, ezért fontos, hogy tényleg csak azok maradjanak akik előre kérték az ügyeletet. 

Megkérek mindenkit, ha beteg a gyerek, vagy bármilyen okból nem jön iskolába, jelezze nekem. E-mail, SMS, telefon, egyéb más online módon, bárhogy.

A héten 3 gyerek hiányzott. Közülük egyedül csak Szulák Csabi anyukája szólt, hogy betegek és nem jön Csabi iskolába. Ádámról semmit nem tudtam, miért hiányzik. Marciról pedig mai napig nem tudom, hogy mi van vele. Feltételezem beteg. Ma éjfélkor lezár az E-napló, félév vége, a hiányzások igazolását is le kell zárni. Így nem egyszerű. Azt pedig elvárom, ha én veszem a fáradtságot, keresem a szülőt, sms-t küldök, akkor minimum arra válaszoljon.

Ezek nem nagy kérések, de fontosak. Hivatalosan két nap  után már jelezhetnénk felsőbb szintre, ha egy gyerek nem jár iskolába, nem jelzett a szülő, illetve nem is elérhető a szülő.

Nem hiszem, hogy ez bárkinek hiányozna.Szóval ,valamilyen módon mindig jelezzétek, ha a gyerek nem jön iskolába.

Használja ki mindenki a hétfői napot, messze még a tavaszi szünet!

Szép hétvégét!

Ildi n.