Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


február 7.

2015.02.07

Kedves Szülők!

Matematikából elértünk a 10-ig, s lassan túl is megyünk rajta. A héten kétszer csináltak a gyerekek számolási rutint, ami azt jelenti, hogy 80 feladatot 20 percen belül kellene megoldani. Minimális hibával. Erre azért van szükség, mert aki 10-ig nem tud biztosan ,gyorsan összeadni, kivonni, annak bizony nehéz dolga lesz. Sajnos még mindig sokan használják az ujjaikat, ami azt jelenti, hogy bizonytalan a számfogalmuk. Vegyétek komolyan a gyakorlást, a játékokat, amiket ajánlottam. 

Ezeket a feladatlapokat továbbra is adom majd a gyerekeknek, s háromnak az átlaga bekerül az E-naplóba.

Akik hiányoztak, pótolják a feladatokat, de csak azt, amit mi is megcsináltunk. Azt gondolom, ha mi jelezzük, hogy meddig jutottunk, akkor nem kell még a következő 5 oldalt is megcsinálni. A másik véglet, aki meg semmit nem csinál meg. Igazából egyik hozzáállást sem értem. 

Jövő csütörtökön fogászatra megyünk. Hozni kell 2 db buszjegyet. Akinek bérlete van, azt hozza.

Kérek mindenkit, hogy ezen a napon, reggelizzen otthon a gyerek és mosson otthon fogat. Az iskolából negyed 9-kor indulunk ( előtte nincs evés), s kb. 10-re érünk vissza. Akkor fogunk tízóraizni.

Pénteken farsang. Kényelmes jelmezeket hozzatok. 14 órakor kezdődik, a szülők 1/2 16-kor jöhetnek be fotózni, ha szeretnének. Játszunk, bulizunk. Ehhez kérünk üdítőt, nasit. Jó lenne, ha mindenki hozna be magával egy műanyag poharat, névvel ellátva. Játékhoz kellene még Pop-Corn, szívószál. Kérlek jelezzétek, ha valaki bevállalja ezeket.

Van-e olyan vállalkozó kedvű anyuka, aki sütne az osztálynak fánkot?

Szép hétvégét!

Ildi n.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.