Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


December 5.

2014.12.05

Kedves Szülők!

A héten írtunk matematikából felmérést, előtte összeadást, kivonást kérdeztem. Az eredmények az E-naplóban láthatóak, s magukért beszélnek. Sok hiba a figyelmetlenségből adódik, de többen vannak akiknek komoly gondot okoz a kivonás. Gyakoroljatok a hétvégén! Konkrét házi nincs, de a gyakorlóban lehet összeadást , kivonást gyakorolni. Remélem nem sértődik meg senki, de így 3 hónap után, már senkinek nem adok nyomdát álló- és fekvő egyenesre.sadEzen már túljutottunk.

A jövő hét kicsit sűrű lesz. Hétfőn az Erzsébetligeti Színházba megyünk, egy adventi műsort nézünk meg. 2 db buszjegyet kérek mindenkitől, ceruzával írjátok rá a gyerek nevét. Az iskola melletti boltban lehet venni. A műsor 15 - 16 óráig tart. A "korábban elviszem" lehetőséget azoknak ajánlottam fel, akik edzésre mennek hamarabb.Ezt hétfőn jelezzétek. Az iskolából kb. 1/2 3-kor indulunk, s legkésőbb 1/2 5-re érünk vissza. Lenne- e olyan szülő, aki ráér ebben az időben, és segítene kísérni az osztályt. Ha igen, kérem jelezze itt a hozzászólásban.

Csütörtökön délután bérletes színház, a Csomótündér c. darabot nézzük meg.

Szombaton megyünk a Cirkuszba és a Mikulásgyárba.Reggel szokott időben kell jönni. Hozni kell kis hátizsákban enni- és innivalót.Az étkezést erre a napra lemondjuk.

Az ajándékokat hétfőre kérem behozni. Pontosan nem tudom, mikor érünk vissza, de addig még kiírom a fali újságra.

Aki nem írta be a diákigazolvány számát az üzenőbe , tegye meg.

Járt ma nálunk a Mikulás. Köszönjük.

Köszönjük Dóri szüleinek a szőnyeget, Barbi szüleinek a függönyök mosását.smiley

Szép hétvégét, jó pihenést mindenkinek!

Ildi n.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.