Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Április 10.

2015.04.10

Jövő héten hétfőn osztályfotózás, kedden egyéni fotózás, aki szeretné. Bővebb információk az üzenőben.

Lehetőség szerint hétfőn kérném a májusi osztálykirándulás árát, 4000 Ft-t. Előleget kell fizetnünk a kalandpályára. Az ár tartalmazza: Csillebérci kalandpálya, számháború, gyerekvasutazás, külön busz.

Szerdán a védőnő egészségügyi vizsgálatot végez, akinek van tartós egészségügyi problémája, hozzon róla másolatot.

Az osztályban többször előfordult, hogy valakinek eltűnt az édessége. Sajnos nem sikerült megtalálni az édesszájú "elkövetőt". Azt mondtam, nem hozhatnak nasit a suliba, inkább szendvics vagy gyümölcs legyen a dobozban. Természetesen senkinek nem tiltjuk meg, hogy édességet hozzon, de nincs rá lehetőségünk, hogy nyomozást folytassunk az eltűnt kekszek után. Azért beszélgessetek el otthon a gyerekekkel, hátha kiderül valami. Ezektől függetlenül, azt gondolom, hogy van néhány gyerek az osztályban, aki szinte csak édességen él. Persze ez sem a mi dolgunk, de manapság már a csapból is az folyik, mennyire káros a túlzott édességbevitel.

Tanulás:

Akik betegek voltak, a matek tk. 54., 55.o. -t csinálják. CSAK AZT!!!

Hazavittek egy lapot, ami a 10-es átlépést segíti. Gyakoroljatok, hétfőn egy ilyen lapot fognak kapni, százalékot kapnak rá.

Sajnos az a gyerek, aki még mindig az ujjai segítségével számol, nem rendelkezik biztos számfogalommal, így a 10-es átlépés komoly gondot okoz neki. Gyakoroljatok!

Májusban tehetségnap lesz az iskolában. minden osztálynak kell készíteni egy tablót fényképekből, ami bemutatja ki miben tehetséges. Ha van olyan fotótok, amin látszik, hogy a saját gyerek miben a legügyesebb, kérem hozzátok be a suliba. Mindenkinek van valami erőssége. 

 

Szép hétvégét!

Ildi n.